För en friskare vardag.

Återförsäljare & företagskunder

COVID-19 självtester

För en säkrare vardag

Antikroppstest
Antigentest
Previous
Next

Produkter

Medicinteknik

ColdZinc

ColdZinc® förkortar sjukdomsförloppet och lindrar symtomen vid förkylningar orsakade av virus. ColdZinc skyddar mun och svalg genom att hindra virus från att fästa sig vid slemhinnorna.

LaktasDuo

LaktasDuo® är en dubbelverkande medicinteknisk produkt som förbättrar laktosnedbrytning och hjälper till att minska gasbildning och uppsvälldhet.

Trinatural

TRINATURAL® nässpray är en 100% naturlig spray som återfuktar och smörjer torra och irriterade slemhinnor i näsan, samtidigt som den lindrar mot nästäppa.

COVID-19

Gemensamt för Add Pharmas Covid-relaterade produkter är att samtliga är CE-märkta och godkända enligt gällande EU-standarder, tillverkade i Sverige eller annat EU-land, retailanpassade med konsumentvänliga förpackningar samt har alltid svenska användarinstruktioner*.

*Ofta dessutom EN, NO, DK och FI användarinstruktioner

noun_facemask_3623174 copy 3

Munskydd typ IIR

Ett trelagers munskydd avsedda för engångsbruk. Munskydden har en bakteriefiltreringseffektivitet på över 98% eller högre och är vätskeresistenta. De är avsedda att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren. CE-märkta och godkända enligt standarden EN 14683:2019 Typ 2R.

noun_mask_3446364 copy 3

Andningsskydd FFP2 & FFP3

Med hög filtreringsförmåga är våra FFP3 (>99%) och FFP2 (>94%) andningsskydd åtsittande över mun och näsa. Andningskydden är tillverkade i 5 lager och skyddar omgivingen såsom bäraren mot skadliga partiklar – som virus, aerosoler och droppar. Tillverkade i Spanien och uppfyller EN 149:2001+ A1:2009.

noun_Face Shield_3458996 Copy 3

Skyddsvisir

Våra skyddsvisir skyddar mot droppar och stänk av vätska, motverkar imma och har extra klar transparens samt justerbar storlek. Visiret täcker hela ansiktet och är skumvadderat för maximal komfort och tätning. Tillverkade i Sverige och uppfyller EN 166:2001, klass 1 (3S).

noun_Hand_3652012 Copy 3

Nitrilhandskar

Nitrilhandskar för medicinskt ändamål. Kan användas till enklare rengöringsuppgifter, ger motstånd till kroppsvätskor, och fungerar som en praktisk barriär för många olika ändamål. Puder- och ftalatfria samt osterila. Finns i olika färger och storlekar. Innehåller ej latex och kan därför användas vid latexallergi. Kategori III. EN 455, EN 374, EN 420. 

noun_hand sanitizer_3673569 copy 3

Handdesinfektion

Vår unika handdesinfektion i sprayform är effektiv mot virus och bakterier. Med 90% alkohol är den kliniskt bevisad effektiv mot virus, bakterier och svamp. Dess unika formula är återfuktande, kladdfri och går snabbt in i huden. Tillverkad i Sverige och uppfyller EN 1500 och EN 14476.

noun_Bottle_3597292 Copy 3

Självtester - Antigen & Antikropp

Covid-19 antigen snabbtest används för att testa pågående infektion. CE och IVD märkt – och i enighet med Folkhälsomyndighetens krav på känslighet och specificitet. Ger snabba och pålitliga testresultat på bara 15 minuter. Alla testkomponenter som behövs är inkluderade.

Varför välja oss som leverantör av COVID-19-relaterade produkter?

KVALITET 

Vi genomför löpande tester av våra produkter och batcher frisläpps endast efter intern granskning. Vi säkerställer därmed att alla våra produkter håller en hög kvalitet, anpassade för sitt ändamål.

PÅLITLIGHET

Som leverantör finns vi tillgängliga för att svara upp på alla slags frågor, vi har hög leveranssäkerhet och kvalitetssäkrar löpande våra produkter och fabriker.

HÅLLBART

Vi säkerställer att vi och våra samarbetsfabriker uppfyller tuffa kraven kopplade till CSR. Vår ambition är att all tillverkning sker så nära landet vi verkar i.

SNABBA LEVERANSER

Alla våra produkter återfinns i vårt lager i Haninge utanför Stockholm, redo för snabba leveranser. Skulle lagret ta slut är inte produktionen längre bort än 2-3 veckor tack vare europeiska fabriker.

PRISER

Med stora volymer sålda (t.ex. över 60 miljoner munskydd) kan vi alltid erbjuda marknadsmässiga prisnivåer på hela vårt sortiment.

Kontakta oss

Telefon:
+46(0)8-1220 75 50

Huvudkontor:
Artillerigatan 6, 114 51 Stockholm

Internationellt säte:
Av. de la Catedral, 6, 08002 Barcelona, Spain

Lager & Logistik:
Rörvägen 22, 136 50 Jordbro, Sweden