Skyddsvisir

mVisor Skyddsvisir

mVisor 7001 är ett svensktillverkat skyddsvisir som är CE-märkt och avsett som skydd mot droppar och stänk av vätska. Robust kvalitet i alla delar med visir gjort i hållbart polykarbonat. Visiret ska användas i miljöer där användaren utsätts för vätskestänk och/eller droppsmitta. Motverkar imma och har extra klar transparens samt justerbara remmar. Visiret täcker hela ansiktet och är skumvadderat för maximal komfort och tätning.

mVisor visir är utvecklat i samarbete med svensk hälso- och sjukvård.

Tillverkat i Sverige.

mVisor 7001 kan användas så länge visiret har fullgod sikt och är fri från åverkan eller skada. Kontrollera regelbundet att huvudband och lins är fria från sprickbildningar. Det är viktigt att visiret rengörs enligt nedan.

Rengör visiret så här:

1. Desinfektera händerna med handsprit.

2. Ta på skyddshandskar.

3. Desinficera och rengör visir samt huvudband med tvål och vatten, alternativt ytdesinfektion.

4. Häng upp eller placera visiret så att det kan torka, alternativt torka av med kliniskt ren engångstrasa.

5. Förvara det torra och desinficerade visiret i ren plastpåse eller originalförpackning inför återanvändning.

Polykarbonat, polypropylen, BPI polyether, polyester

Add Pharma CARE Skyddsvisir

CARE Skyddsvisir är ett svensktillverkat helvisir för flergångsbruk. Visiret är välvt och är väl tilltaget så att även den som bär glasögon ska kunna använda visiret. Med kardborrband som gör att det kan justeras för bästa passform.

CARE Skyddsvisir är avsett att användas som ett heltäckande ansiktsskydd mot droppsmitta, stänk mm. Visiret är framtaget för personal som arbetar med patientnära sjukvård och inom hemtjänsten.

Visiret kan återanvändas om det rengörs enligt instruktionerna. (Läs mer under Dosering & användning.)

CE-godkänd EN166 från RISE som gäller i 5 år t.o.m. 2025. Visiret är testat och utvärderat* med RISE-metoden B2B FV01 1 S- EN 166 3S. Metoden är baserad på utvalda krav i EN 166:2001 för Medicinsk skyddsutrustning, personligt ögon/ansiktsskydd. (*Testerna är utförda av RISE Research Institutes of Sweden AB.)

Instruktioner för desinfektion av flergångsvisir:

1. Desinfektera händerna med handdesinfektionsmedel.

2. Ta på skyddshandskar.

3. Desinfektera visirets hårdplastdelar (ej skumgummidelen) med ytdesinfektionsmedel med tensid. Använd spray med minst 65% alkohol. Spraya skumdelen måttligt.

4. Glöm inte att desinfektera insidan av visiret och tänk på att ta nytt material för desinfektion mellan utsida och insida.

5. Häng upp eller placera visiret så det kan torka.

6. Desinfektera händerna med handdesinfektionsmedel.

7. Säkerställ en ren förvaring av rengjort visir.

Visir av PET-G. Distans av Polyurethane-skum. Velourband med kardborre. (Distans fästes med armerad tejp på skyddsvisiret. Justera passform med kardborrebandet.

Kommer snart